• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc

Ngagem Bagian tahan

Simkuring geus fokus kana solusi maké keur taun. Bisa rancang bahan utama pikeun casting dina maké-tahan tinggi-kromium Bodas matak Beusi Standar ASTM A532 sarta High mangan Steel Standar ASTM A128, kitu ogé composites bimetallic. Lamun Anjeun keur pilari kualitas luhur maké-tahan composites, mangga ulah ragu ngahubungan atawa surélék kami kalayan sagala pamundut, Ieu gé do pangalusna kami pikeun nawarkeun anjeun.

WhatsApp Online Chat!