• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc
  • Otomatis lilin suntik Gawé Toko

    Otomatis lilin suntik Gawé Toko

  • Wagub Automic Shell Gedong

    Wagub Automic Shell Gedong

  • Lebur jeung tuang

    Lebur jeung tuang

  • 7f7a00b8

Saha kami

Ningbo Investment casting Co., Ltd, diadegkeun dina taun 1983, geus fokus dina casting na machining pikeun leuwih tilu puluhan. Hayu urang lokasina di Ningbo, anu diwangun ti hiji casting foundry Kilang kitu-lilin (disebut oge casting investasi na casting precision) sarta warung machining. Ieu ngawengku 95000 . Langkung ti 300 pagawé nu gawé di dieu, kaasup 30 insinyur kacida-profésional sarta technicians well-dilatih. Anggap we karyawan urang salaku hiji asset na éta asset ieu nu nyadiakeun kami kamampuhan pikeun nawiskeun konsumén urang produk tina kualitas dina waktos kalungguhan pondok.

Diajar deui

pabrik urang

Wax Injection
925fc01a1-300x225
7ed6e5d5
cce3cbc8
167122a1
WhatsApp Online Chat!