• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc

решетки Плоча

решетки Плоча

Ние се фокусира на изгубени восок кастинг решетки барови и решетки плочи со години, со повеќе оценки материјал под ASTM A297. Нашите производи се широко користени во палета автомобили во рудници и печките. Нашата богата искуство на овој тип на материјал може да им помогне на нашите клиенти со нивните проекти. Ние, исто така, инвестираше во автоматско обликување школка линија, со цел да се подобри продуктивноста, намалување на трошоците, и подобро да се стабилизира на квалитетот школка калапи.

    WhatsApp Онлајн Chat!