• 254b653a1
 • 356057d2
 • 1a0abafc
 • Автоматски восок вбризгување Работилница

  Автоматски восок вбризгување Работилница

 • Работилница Automic Шел зграда

  Работилница Automic Шел зграда

 • Топење и налевање

  Топење и налевање

 • 7f7a00b8

Кој сме ние

Ningbo инвестиции Лиење копродукции, Ltd е основана во 1983 година, се фокусира на кастинг и обработка за повеќе од три децении. Тоа се наоѓа во Ningbo, се состои од леење на Си ја заборавивте восок за леење (исто така наречени инвестиции кастинг и прецизност кастинг) и продавница за обработка. Тоа зафаќа 95000 . Повеќе од 300 вработени се работи тука, вклучувајќи 30 високо професионални инженери и добро обучени техничари. Ние ги сметаме нашите вработени како средство и тоа е предност што ни дава можност да им понудиме на нашите клиенти производи на квалитетот во кратко да доведе време.

Научи повеќе

нашата фабрика

Wax Injection
925fc01a1-300x225
7ed6e5d5
cce3cbc8
167122a1
WhatsApp Онлајн Chat!