• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc

Nyandhang Parts Tahan

Kita wis fokus ing solusi nyandhang kanggo taun. Kita bisa Pabrik materi utama kanggo casting ing nyandhang-tahan dhuwur-krom putih Cast Iron Standard ASTM A532 lan High Manganese Steel Standard ASTM A128, uga campuran bimetallic. Yen sampeyan are looking kanggo kualitas nyandhang-tahan campuran, please ora ragu-ragu kanggo hubungi utawa email kita karo pitakonan, Bakal paling kita kanggo kurban.

Tampilan Online Chat!