• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc

Mineral Processing

Mineral Processing

Kita wis ngarahke ing ilang lilin casting grate bar lan piring grate kanggo taun, karo macem-macem gelar materi ing ASTM A297. Kita produk sing digunakake digunakake ing mobil pallet ing tambang lan incinerators. pengalaman KALUBÈRAN kita saka jinis material bisa bantuan kita pelanggan karo proyeke. Kita uga nandur modhal ing baris Nihan ngecor otomatis, supaya nambah produktivitas, nyuda biaya, lan luwih stabil kualitas Nihan-ngecor.

Tampilan Online Chat!