• 254b653a1
  • 356057d2
  • 1a0abafc
  • Otomatis Wax Injection Work Shop

    Otomatis Wax Injection Work Shop

  • Workshop Automic Shell Building

    Workshop Automic Shell Building

  • Leleh lan Wewelak Bokor

    Leleh lan Wewelak Bokor

  • 7f7a00b8

Sing kita

Ningbo Investment Casting Co., Ltd, didegaké ing taun 1983, wis ngarahke ing casting lan mesin kanggo liwat telung puluh. Iku dumunung ing Ningbo, wis kapérang saka casting pengecoran Lost-lilin (uga disebut casting investasi lan casting tliti) lan toko mesin. Manggon 95000 . Luwih saka 300 karyawan sing nggarap kene, kalebu 30 engineers Highly-profesional lan teknisi uga dilatih. We nimbang karyawan kita minangka aset lan iku bondho iki sing menehi kita kemampuan kanggo kurban kita pelanggan produk kualitas ing wektu timbal singkat.

sinau More

kita pabrik

Wax Injection
925fc01a1-300x225
7ed6e5d5
cce3cbc8
167122a1
Tampilan Online Chat!